RAKENNUS- JA SISUSTUSTUSTYÖT

UNIIKKIA UUTTA, ENTISESTÄ EDUSTAVAA

 

Spesiaali rakentaa uutta, korjaa vanhaa, asentaa, maalaa ja toimittaa muitakin rakentamiseen liittyviä töitä. Yrityksen erikoisalaa ovat rakennusprojektit, joissa vaaditaan korkeaa viimeistelyn tasoa. Hyvä työn laatu edellyttää johdonmukaista tekemistä läpi koko rakennushankkeen.

Työn edetessä kaikki keskeiset työvaiheet ja niissä käytetyt ratkaisut dokumentoidaan kuvaamalla. Kuvamateriaali helpottaa myöhemmissä vaiheissa rakenteiden ylläpitoa ja huoltotyötä. Spesiaali huolehtii, että kaikki sovitut työt tulevat tehdyiksi ja lopputulos vastaa asetettuja tavoitteita koko projektin osalta.

Spesiaalin kokemus, osaaminen ja toimintamalli tarjoavat asiakkaalle merkittävän edun. Rakentaessa ilmenevät suunnittelutarpeet saadaan käsiteltyä nopeasti, kun suunnittelija on myös toteuttajana. Tällöin suunnittelukokouksiin ja palavereihin liittyvä logistiikkakin vähenee minimiin, ja taloudelliset sekä ajalliset resurssit käytetään mahdollisimman tehokkaasti. Suunnittelussa painotetaan myös ratkaisujen myöhempää käytettävyyttä, eikä päätöksiä tehdä vain rakentamisen helppoutta ajatellen.