YRITYS

TAVALLISUUS EI OLE TAVOITTEEMME

Spesiaali palvelee laatutietoisia asiakkaita, jotka haluavat ympärilleen uniikkeja ratkaisuja, ajatonta kauneutta ja tasokkaita materiaaleja. Edustava ja huoliteltu lopputulos on mahdollista saavuttaa vain harjaantumisen kautta. Siksi työlle tarvitaan aina kokenut tekijä, joka osaa valita juuri teidän kohteeseenne ja tarpeisiinne sopivimmat materiaalit ja työtavat.

Spesiaali on puuseppänä ja muotoilijana kannuksensa hankkineen yhden miehen yritys, jonka laajan verkoston kautta järjestyy osaavat ammattilaiset jokaiseen projektiin. Kaikki työt yksittäisestä asennustehtävästä kokonaisiin rakennushankkeisiin hoituvat takuulla tehokkaasti, ja työn jälki on aina ensiluokkaista.

Kaikissa työvaiheissa hyödynnetään 3D-mallinnusta, joka auttaa niin luonnostelussa kuin toteutusvaiheen ratkaisujen hiomisessa. Lisäksi työvaiheet dokumentoidaan kuvaamalla, jolloin voitte seurata työn etenemistä omasta sijainnistanne riippumatta.

Spesiaalin toimintaympäristö kattaa pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan sekä Kaakkois-Suomen eli Savonlinnan, Mikkelin, Imatran ja Lappeenrannan ympäristön.